Dessal » Specials » Spaanse recepten

Spaanse recepten

Spaanse recepten In deze special is een aantal recepten te vinden voor Spaanse tapas en drankjes/cocktails. Onderaan deze pagina tref je een aantal links naar artikelen die je kunnen inspireren wanneer je eens besluit op zijn Spaans te koken of wanneer je aan de slag wilt gaan met een lekker Spaanse drankje zoals Licor 43.

Spaanse hapjes en drankjes

In de meeste artikelen staan meerdere recepten. De meeste zijn makkelijk te bereiden en de ingrediënten kunt u voor het grootste gedeelte gewoon halen in de supermarkt, zodat u dus niet naar een speciaalzaak hoeft.

De recepten staan op categorie in de artikelen. Zo is er bijvoorbeeld een speciaal artikel voor recepten met zeevruchten, en een met snelle Spaanse cocktails inclusief klein bijgerechten dat goed bij de genoemde cocktails past.

Hou de special in de gaten, want binnenkort zullen nog meer recepten volgen op deze pagina! Voor vragen ben ik natuurlijk altijd bereikbaar.

Alvast eet of drink smakelijk!
Cocktails met Licor 43

Cocktails met Licor 43

Licor 43 is een populair drankje. De heerlijke goudkleurige Spaanse likeur kun je zo puur drinken, maar je kunt er ook diverse cocktails en hotdrinks mee maken. Verrassend veel ingrediënten kunnen Lic…
Twee Spaanse tapas recepten met zeevruchten

Twee Spaanse tapas recepten met zeevruchten

Twee heerlijke tapas voor 4 personen met zeevruchten. Een met mosselen, pímenton (zoet paprikapoeder) en knoflook. De ander met Dus voor smullen op z'n Spaans het volgende recept:
Twee heerlijke Spaanse tapas recepten

Twee heerlijke Spaanse tapas recepten

Twee heerlijke tapas voor vier personen. Een met cherrytomaatjes en olijven, en de andere met paprika en chorizo! Genieten op z'n Spaans dus! Met de gazpacho granita met gerimpelde zwarte olijven of d…
Gepubliceerd door Dessal op 23-02-2008, laatst gewijzigd op 08-09-2015. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Bronnen en referenties