Dessal » Specials » Filmrecensies

Filmrecensies van allerlei films

Filmrecensies van allerlei films In deze special vind je een aantal besprekingen van films. Soms gaat het om films die niet bekend zijn, maar die ik heel leuk vind of die me leuk lijken. Soms gaat het ook om films die ik zelf niks vind maar die wel uitzonderlijk zijn. Deze pagina zal regelmatig worden aangevuld met informatie over nieuw te verschijnen films.

Verzameling filmbesprekingen

In de special zal ik regelmatig besprekingen toevoegen van films. Je zal zien dat ik meestal eerst iets vertel over de productie van de film, vaak aangevuld met wat weetjes. Daarna zal ik een lijstje geven met de de belangrijkste acteurs en actrices. Ook zal ik iets vertellen over de filmmuziek en eventueel een tracklist geven van de bijbehorende CD. Dit alleen wanneer de muziek echt uitzonderlijk is, of als er veel vraag naar is.

Ik zal deze special regelmatig aan blijven vullen met besprekingen van films die nog gaan uitkomen. Soms zal het ook om films gaan die niet (in Nederland) in de bioscoop zullen gaan draaien of hebben gedraaid maar uitsluitend op DVD verkrijgbaar zijn.

De onderstaande lijst met artikel zal met regelmaat (de ene keer wat frequenter dan de andere) worden aangevuld met nieuwe filmtitels. Kom dus nog eens terug!
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian is een fantasy film uit 2008, gebaseerd op Prince Caspian, het tweede boek uit de serie van C. S. Lewis' kinderfantasyreeks The Chronicles of Narnia. De corrup…
Dragonball Evolution: film uit 2009 recensie

Dragonball Evolution: film uit 2009

Op 9 april 2009 ging de film Dragonball Evolution in Nederland in première. Voor de vele fans van de franchise van Dragonball Z was dit een dag om naar uit te kijken, de productie van de film werd nam…
Gepubliceerd door Dessal op 11-07-2009, laatst gewijzigd op 03-06-2013. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.